دکتر میرمهیار میرصالح پور ، کارشناس و مشاور اقتصادی

کارشناس و مشاور اقتصادی حوزه کسب و کارهای کوچک، مدیر عامل شرکت یاس نوین پارسه

کارشناس و مشاور اقتصادی

دکتر میرمهیار میرصالح پور ، کارشناس و مشاور اقتصادی

کارشناس و مشاور اقتصادی حوزه کسب و کارهای کوچک، مدیر عامل شرکت یاس نوین پارسه

رابطه بین بیکاری و خودکشی

دکتر میر مهیارمیر صالح پور، کارشناس و مشاور اقتصادی ، مدیر عامل شرکت یاس نوین | پنجشنبه, ۲۰ شهریور ۱۳۹۹، ۰۵:۱۶ ب.ظ | ۰ نظر

بر اساس آمار سازمان بهداشت جهانی سالانه یک میلیون نفر در دنیا به دلیل خودکشی فوت می کنند و خودکشی یکی از علل مرگ در گروه سنی ۱۵ تا ۳۵ سال به شمار می رود. مشکل اساسی این گروه سنی چیست؟

شاید ادامه تحصیل، تشکیل خانواده و فقر از مهمترین دلایل بیکاری می باشد.

اقدام به خودکشی در زنان بالاتر و اقدام به خودکشی منجر به به فوت در مردان بیشتر است. شایع ترین روش های خودکشی مسمومیت و قرص برنج هستند. آمار و ارقام نشان میدهد که از هر ۱۰۰ هزار خودکشی، شش نفر جان خود را از دست می دهند. تاهل و اشتغال دو عامل بازدارنده خودکشی معرفی شده است و از آنجایی که تاهل به طور معمول با اشتغال گره خورده است، فرد بیکار نمی تواند زندگی را اداره کند، لذا رفع بیکاری را از عوامل مهم در بهبود روند این گناه بزرگ و کبیره می دانند.

رابطه بین بیکاری و خودکشی

درست است که دولتها همواره نقش اساسی در رفع بیکاری دارند و یکی از علل و اساس بیکاری هم تورم می باشد، اما کارآفرین بودن ما نیز در بیکاری ما موثر است.


همه ما چه کارمند اداره دولتی یا خصوصی، چه دانشجوی دانشگاه و حتی چنانچه در محل زندگی خود به خدمت سربازی مشغولیم می توانیم یک کارآفرین باشیم.

کارشناس و مشاور اقتصادی نمایشگاه
امروزه و در شرایط اقتصادی موجود، کارآفرین بودن به مفهوم مدیریت ریسک در زندگی است و با افزایش اطلاعات در این حوزه و قدم برداشتن اصولی در این موضوع، در واقع مدیریت ریسک های احتمالی این کار است.

کاری که اینجانب خود نیز در زمان سربازی به آن پرداخته و تاکنون نیز ادامه می دهم. در زندگی ما دو راهکار داریم یا به طور مداوم از شرایط بد زندگی انتقاد نماییم و همه را مقصر زندگی به خود قلمداد نمائیم یا آستین همت را بالا زده و سعی کنیم تا جایی که میتوانیم برای بهبود زندگی خود و اطرافیانمان تلاش کنیم. این تلاش نباید چشم بسته و بدون دانش صورت بگیرد زیرا در آن صورت شکست قطعی است. اما با افزایش علم و دانش در این حوزه و نگاه جامع به فرصتها و تهدیدهای پیرامون و شناسایی نقاط قوت و پوشش نقاط ضعف می توان کارآفرینی را انجام داد. حتماً هم نباید در بحث کارآفرینی خود یک کار جدید راه اندازی کنیم بلکه بنا به تخصص و استعداد و توانمندی خود می توانیم در یک سیستم کارآفرینانه حضور و با کمک هم آن کار را به پایداری برسانیم. فقط به شرطی که تفکرات غلط مبنی بر اینکه ما می بایست پشت یک میز بنشینیم ریاست کنیم و حقوق بگیریم را از خود دور کنیم.

این را بدانیم که هیچ چیزی تغییر نمی کند و این ما هستیم که باید دگرگون شویم و به قول وینستون چرچیل می توان به دو گونه به زندگی نگاه کرد "آدم بدبین سختی را در هر فرصت میبیند و آدم خوشبین فرصت را در هر سختی" حال دیگر انتخاب با ماست.

 

دکتر میرمهیار میرصالح پور

جهت تعیین وقت مشاوره با شماره های اعلامی تماس حاصل فرمائید.

  • دکتر میر مهیارمیر صالح پور، کارشناس و مشاور اقتصادی ، مدیر عامل شرکت یاس نوین

رابطه بین بیکاری و خودکشی

کارشناس و مشاور اقتصادی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی