دکتر میرمهیار میرصالح پور ، کارشناس و مشاور اقتصادی

کارشناس و مشاور اقتصادی حوزه کسب و کارهای کوچک، مدیر عامل شرکت یاس نوین پارسه

کارشناس و مشاور اقتصادی

دکتر میرمهیار میرصالح پور ، کارشناس و مشاور اقتصادی

کارشناس و مشاور اقتصادی حوزه کسب و کارهای کوچک، مدیر عامل شرکت یاس نوین پارسه

رستوران های سیار ( کار فود ) گام کوچک برای ورود به صنعت بزرگ خوراکی

دکتر میر مهیارمیر صالح پور، کارشناس و مشاور اقتصادی ، مدیر عامل شرکت یاس نوین | سه شنبه, ۱۸ شهریور ۱۳۹۹، ۱۲:۵۷ ب.ظ | ۰ نظر

در دنیا مطالعه هایی در اکثر رستوران ها صورت گرفت با این موضوع که در منوی رستوران ها در جهان ، کدام غذاها محبوب ترین ،غذا ها در بین منوها متنوع است.


نتایج نشان داد که غذاهای متشکل از از برش های متنوع گوشت از جمله پیتزا – سمبوسه یکی از 3 غذای برتر در اکثر رستوران ها است که برگرفته از غذاهای الهام گرفته از خوراکیهای خیابانی است.

رستوران های سیار کار فود car food
طی 5 سال اخیر آمار ارقام نشان می دهد که فروش اسنک و خوارکیهای سریع مانند سمبوسه و غیره 6 درصد نیز افزایش یافته در صورتی که فروش محصولات رستورانی با منوی کامل با 3 درصد افزایش فروش روبرو بوده است.


بر اساس آمار موسسه All Business  صنعت خوراکی یکی از دشوارترین حوزه ها برای کسب و کار تازه است به نظر من شروع و ورود در این صنعت چناچه از طریق کار فود ها انجام شود یعنی شروع کار در صنعتی بزرگ با گامی کوچک و این کار برای کسانی که وارد این صنعت نشده اند و تجربه ای جز غذا خوردن در این رستوران هارا تجربه نکرده اند ، کار درستی به نظر می رسد.


یکی از مهمترین بخش های مربوط به رستوران های سیار، نوع غذاهای منو ما است توجه داشته باشیم هر غذایی را نمی توان در پشت یک خودرو طبخ کرد پس باید سراغ غذا هایی باشیم که به راحتی پشت خودرو تهیه شوند از طرفی سرعت کار هم مهم است چون مشتری در شرایط طبیعی حضور در یک رستوران مانند صندلی راحت با فضای دارای تهویه مناسب نیست، اگر مشتری مدار باشیم باید مراقب زمان و خستگی مشتری هم باشیم.


شاید بهتر باشد برای شروع فعالیت خود ابتدا از محل های خلوت تر شروع کنیم تا توانایی خود در تحت پوشش قرار دادن مشتریان خود را بسنجیم. متاسفانه بسیاری از رستوران های سیار بدون توجه به بودجه خود شروع اولیه کار را در محله هایی شلوغ آغاز می کنند و بعد با مشکلاتی نظیر عدم توانایی تهیه مواد اولیه مناسب و کافی برخورد می گردند. اگر هم منوی متنوع نداشته باشند و کیفیت کار پایین باشد، به سرعت با عدم رضایت مشتری مواجه می شوند.


توصیه کلیدی ما این است که برآورد اولیه را در ذهن خود داشته باشید و برآورد دقیق آن تا حد زیادی آینده رستوران سیارمان را مشخص خواهد کرد.

تولید محتوا در کسب و کار خرد و خانگی
در خصوص دریافت مجوزهای دولتی نیز از آنجا که در هر منطقه متفاوت است بجای پرس و جو از مناطق غیر مطمئن، به طور مستقیم با مقامات مورد نظر وارد مذاکره شوید.


کسب این مجوزات معمولا با مشکل خاصی روبرو نیست نوع مالیات آن بر اساس درآمد ها مشخص می شود البته در بسیاری از کشورها سال اول این نوع کسب و کار معاف از مالیات است.


اخذ پروانه آشپزی را نیز فراموش نکنید و فقط به آشپزی خوب خودتان تکیه نداشته باشید. شما برای رستوران های سیار نیازمند مهارت اولیه در مورد بهداشت محیط آشپزخانه و پخت استاندارد غذا هستید که به شما آموزش داده می شود.


پس از آنکه مجوز رسمی آماده شد ماشین ون دارای آشپزخانه را بخرید و یا یک ماشین ون خریداری و سپس آشپزخانه را روی آن بارگذاری نمایید. حتما به نمای بیرون آن توجه داشته باشید. اگر پول کافی نداشتید اجاره این ماشین هم وجود دارد به سراغ آن بروید و حتما برای کار خود تبلیغات نیز کنید. بهترین تبلیغات در شبکه های اجتماعی تلگرام و اینستاگرام در این صنعت می باشد، می توانید از راسته بازار هم جهت مشاوره کمک و یا حتی تبلیغاتتان از طریق راسته بازار انجام دهید.


شرکت یاس و شبکه راسته بازار حامی کسب و کارهای کوچک از جمله آشپزخانه های سیار یا کار فود می باشد.

کارشناس و مشاور اقتصادی
دکتر میر مهیار میر صالح پور

کارشناس و مشاور  اقتصادی حوزه کسب وکار

مدیر عامل شرکت فروشگاه های زنجیره ایی یاس نوین پارسه

  • دکتر میر مهیارمیر صالح پور، کارشناس و مشاور اقتصادی ، مدیر عامل شرکت یاس نوین

رستوران های سیار ( کار فود ) گام کوچک برای ورود به صنعت بزرگ خوراکی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی